garageverkoop

Woon je in Denderwindeke of in een van de buurtgemeentes? Heb je een hoop spullen op zolder die je niet meer gebruikt? Verzamel heel die handel in je garage of voortuin op zondag 29 september en verkoop alles tussen 9u en 16u. Inschrijvingsformulier kan je downloaden door hier bovenaan de pagina naar "inschrijvingsformulieren" te gaan.

Locatie

Denderwindeke 9400 grondgebied van Denderwindeke garageverkoop

Woon je in Denderwindeke of in een van de buurtgemeentes? Heb je een hoop spullen op zolder die je niet meer gebruikt? Overbodige babyspullen en speelgoed? Rommel allerlei ...? Dan bieden we je een prachtige oplossing zonder al te veel gesleur. Verzamel heel die handel in je garage of voortuin op zondag 29 september en verkoop alles tussen 9u en 16u.
Inschrijven kan via www. denderwindeke.gezinsbond.be/activiteiten of papieren formulier ingevuld af te geven op Steenhout 37, 9400 Denderwindeke .
Best bij de inschrijving extra informatie meegeven zodat je de juiste kopers aantrekt.
Wij zorgen voor de nodige publiciteit (affiches, reclameborden, vermelding in de kranten, het Bondsblad...). Als deelname in de kosten vragen wij hiervoor een klein inschrijvingsbedrag.
Hoe verloopt de garageverkoop?
• Vrijdagavond 27 september wordt het overzicht met de verkoopadressen en gegevens online gezet.
• Zondag 30 september kunnen jullie op het speelterrein Wenteka (Bokkendries 9) het promotiemateriaal ophalen
o Tussen 7u en 9u : Afhalen ballonnen, flyers en signalisatie (pijlen en/of schragen) waarvoor een waarborg van 3€ gevraagd wordt.
o Van 9u tot 16u: Garageverkoop
o Tussen 16u en 18u: De extra signalisatie (pijlen en/of schragen) terugbrengen naar het speelterrein waarbij je je waarborg terugkrijgt.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

De deelnemers aan de garageverkoop ontvangen ballonnen en een affiche. Deze worden afgehaald op 29 september tussen 7u en 9u op het speelterrein Wenteka bij de organisator. Deze attributen worden geplaatst op een voor de kopers goed zichtbare plaats op het privaat domein, gedurende de activiteit van de garageverkoop.
Een lijst van de deelnemers, samen met een overzicht van de goederen die zij te koop aanbieden, kan worden afgehaald op 29 september op het speelterrein Wenteka, Bokkendries 9, Denderwindeke achter Trefpunt bij de organisator, online geraadpleegd worden via www.denderwindeke.gezinsbond.be en facebookpagina gezinsbond Denderwindeke

Inschrijven

• 3€ voor gezinsbondleden of 5€ voor niet-gezinsbondsleden over te schrijven naar BE90 4399 0984 4232 met melding 'garageverkoop verkoopsadres en evt lidnummer gezinsbond'

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Word monitor op speelpleinwerking WENTEKA

Wil je monitor worden deze zomer op speelpleinwerking WENTEKA klik dan snel hieronder op de link om je te registreren.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.