Workshop start to handletteren (volwassenen)

Handlettering is een fantastische en eenvoudige manier om een persoonlijke toets aan wenskaarten, brieven en zoveel meer toe te voegen. Bij handlettering ga je letterlijk letters tekenen, mooi samengebracht in een evenwichtige compositie al dan niet aangevuld met kleine tekeningen.

Locatie

Denderwindeke 9400 Kruisveldstraat 120 refter Gemeenteschool Denderwindeke

Handlettering is de laatste jaren heel erg hip aan het worden. Terecht, het is dan ook een fantastische en eenvoudige manier om een persoonlijke toets aan wenskaarten, brieven en zoveel meer toe te voegen. Bij handlettering ga je letterlijk letters tekenen, mooi samengebracht in een evenwichtige compositie al dan niet aangevuld met kleine tekeningen.
In het eerste deel van de workshop maak je kennis met de nodige materialen en een beetje theorie. We staan stil bij verschillende lettertypes. We leren banners, doodles, stoppers, ... tekenen.
In het tweede deel krijg je de kans om een eigen gekozen quote te handletteren op een blanco schetsboekje aangeboden door studio bon+jour.
Op het einde van de workshop ga je naar huis met tips en tricks om verder thuis aan de slag te gaan met handletteren. Je krijgt de mogelijkheid om een een schetsboekje om in te oefenen, een potlood en een goede fineliner aan te kopen.
De lesgeefsters: studio bon+jour:
Met studio bon+jour willen Katleen en Sofie hun passie voor creativiteit en plezier delen. Dit doen ze graag via workshops, handgemaakte producten, grafisch werk en zoveel meer. Twee creatieve duizendpoten die op een zeer aanstekelijke manier hun passie kunnen delen.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
15.00

PRIJS: 15€
WIE: vanaf 12 jaar tot ..

Inschrijven

INSCHRIJVEN: mail sofie.vanderweerd@yahoo.com en 15€ overschrijven op BE90 4399 0984 4232 met mededeling 'handlettering'
OPGELET max 14 deelnemers!!

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Word monitor op speelpleinwerking WENTEKA

Wil je monitor worden deze zomer op speelpleinwerking WENTEKA klik dan snel hieronder op de link om je te registreren.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Onze sponsors

Meer activiteiten

Zo Nov 24
Locatie

Denderwindeke